Monica Anisie: Evaluarea profesorilor pentru școala online se realizează până la data de 31 august

0
Foto: pixabay.com

Ministrul Educației, Monica Anisie, spune că profesorii vor fi evaluați pentru activitatea online până la data de 31 august, când se încheie anul școlar.

Întrebată la RFI dacă va exista vreo formă de evaluare a profesorilor în privința școlii online, Monica Anisie a spus: ”Bineînțeles că va exista o formă de evaluare. A existat și acum. Am avut un ordin de ministru, prin care am modificat inclusiv fișa de evaluare a profesorilor.”

Ministrul Educației a precizat că evaluarea este realizată de conducerea unității de învățământ. ”Această evaluare se realizează până la data de 31 august, când se încheie anul școlar”, a adăugat Monica Anisie.

Ministrul a mai spus că, în perioada verii, profesorii vor participa la cursuri de formare. La întrebarea dacă este optimistă că va crește calitatea cursurilor online, Monica Anisie a răspuns:

”Eu zic că întotdeauna este loc de mai bine și de aceea, această formare a profesorilor sper să îi mobilizeze, în așa fel încât începând cu anul școlar și universitar 2020-2021 să se realizeze lecții de calitate, fie lecții față în față, fie lecții online.”

Citește și: Noul an școlar. Ministrul Educației spune că ”cel mai probabil” scenariu pentru la toamnă este învățământul hibrid

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.