Două grădiniţe de stat din București, amendate și notificate să părăsească spaţiul în care funcţionează – ISMB

0
Foto: pixabay.com

Grădiniţa ”101 Dalmaţieni” şi grădiniţa afiliată Şcolii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Sectorul 4 au primit din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) amendă de câte 10.000 de lei şi notificare de părăsire a spaţiului în care funcţionează temporar, a anunţat, marţi, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB), informează Agerpres.

Cele două grădiniţe de stat funcţionează în prezent în cele două spaţii deoarece la sediile lor se efectuează lucrări de reabilitare.

ANPC susţine că în cazul celor două unităţi nu sunt îndeplinite condiţiile de funcţionare din cauza amplasării lor la parterul unui imobil de locuinţe, ceea ce contravine legislaţiei în vigoare.

„Grădiniţa afiliată Şcolii Gimnaziale ‘Avram Iancu’ şi Grădiniţa ‘101 Dalmaţieni’ din Sectorul 4 au primit amendă şi notificare de părăsire a spaţiului în care funcţionează”, se arată într-o informare a IŞMB.

Potrivit sursei citate, în baza documentelor primite de la cele două unităţi de învăţământ, IŞMB va face o solicitare în regim de urgenţă către Primăria Sectorului 4 pentru găsirea unei soluţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.