Ministrul Educației: În curând, publicăm modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a copiilor care sunt acum în clasa a VII-a

0

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, duminică, că în curând vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației mai multe modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională ce va fi susținută de elevii care sunt acum în clasa a VII-a.

”În curând, vom pune pe site-ul Ministerului Educaţiei modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a copiilor care sunt acum în clasa a VII-a, pentru anul şcolar următor. Părinții, elevii, profesorii au fost obişnuiţi ca de fiecare dată să se pună pe site-ul ministerului un model.

Tocmai pentru că aceşti copii au învăţat după o altă programă şcolară, am solicitat Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare să realizeze mai multe modele de subiecte tocmai pentru a putea elevii noștri să se familiarizeze cu aceste tipuri noi de subiecte şi să avem rezultate bune la anul când va fi Evaluarea Naţională. Vom pune în curând. (…) Pregătim mai multe modele, un set de modele”, a spus Monica Anisie, la Digi 24.

Ministrul Educației, Monica Anisie, declara, vineri, într-o emisiune la Radio România Actualități, că Ministerul Educației, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare, pregătește pentru Evaluarea Națională din 2021, pe care o vor susține elevii care sunt acum în clasa a VII-a, ”o structură a subiectelor în funcție de programa pe care ei au parcurs-o”. ”Încă de acum, ne gândim să le oferim mai multe modele de subiecte, care să fie mai prietenoase”, spunea ministrul.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.