În tramvaiul de Rășinari se citește: O călătorie a lecturii, în care au pornit astăzi elevii și profesorii de la Școala Barcianu FOTO

0

Elevii și profesorii Școlii Barcianu din Rășinari au plecat, astăzi, la drum cu tramvaiul ce leagă comuna în care locuiesc de municipiul Sibiu. Plimbarea nu a fost una oarecare, pentru că toți călătorii și-au luat cărțile cu ei. Școala a organizat ”Toată școala citește” în tramvai, mutând astfel activitatea de lectură din clase și din grădina școlii în tramvaiul de Rășinari. Școala Barcianu s-a alăturat de trei săptămâni campaniei ”Toată școala citește”, inițiate de Anca Tîrcă, specialist în educație.

Joi, la ora 11.00, elevii și profesorii Școlii Barcianu au pornit în călătoria cu tramvaiul de Rășinari. ”Citim și în tramvai. Am ieșit azi cu tramvaiul să profităm de vremea frumoasă, de culorile minunate ale Pădurii Dumbrava și de o carte frumoasă pe care o citim fiecare. Vrem să ducem în toată comunitatea dragostea de carte”, ne-a scris Carmen Olteanu, directorul școlii.

În timpul călătoriei cu tramvaiul, copiii nu doar că au citit, ei au și cântat și s-au bucurat, în același timp, de o mică evadare în natură.

Călătoria copiilor în imagini:



Foto&video: Carmen Olteanu

SparkNews.ro susține campania ”Toată școala citește”, inițiată de Anca Tîrcă, specialist în educație, și va relata poveștile școlilor care s-au alăturat acestui proiect.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.