Laboratorul de Biologie, într-o școală din Constanța: Elevii învață într-o clasă mai colorată și prietenoasă

0
Foto: facebook.com/ Şcoala Gimnazială Nr. 29 ”Mihai Viteazul” Constanţa

La Școala Gimnazială Nr. 29 ”Mihai Viteazul” din Constanţa, laboratorul de Biologie arată altfel după un proiect derulat de elevi și profesori, cu sprijinul părinților. Sala de clasă a prins culoare, un perete întreg fiind pictat de elevi, alături de profesoara de desen, și transformat într-un loc ce îi poartă într-o călătorie ”verde” în natură.

Elevii și profesoara lor au reușit astfel să facă din laboratorul de Biologie un spațiu mai vesel și mai prietenos. Imaginile cu sala de clasă, îmbrăcată în culoare, au fost postate pe pagina de Facebook a școlii. La proiect au participat elevii de la două clase de a VI-a și una de a VIII-a.

”După o mulțime de idei, povestea noastră a prins contur și iată-ne ajunși la momentul inaugurării. Laboratorul de biologie al școlii noastre a prins viață și culoare. Mulțumirile noastre sunt adresate către toți cei care s-au implicat în acest proiect și anume: Asociației Școala Viitorului nr. 29 „Mihai Viteazu” pentru achiziționarea materialelor necesare, doamnei profesor de desen Ina Burduță și elevilor din clasele a VI-a A, a VI-a C și a VIII-a B pentru realizarea picturii. Și este doar … începutul! #mereuimplicați #mereuimpecabili P.S. Să nu-i uităm pe cei de la care a pornit ideea! Prof. Sibel Chiazim și Prof. Mariana Negrilă!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a școlii.

Foto: facebook.com/ Şcoala Gimnazială Nr. 29 ”Mihai Viteazul” Constanţa

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.