Elevii de la Șincai îi invită pe bucureșteni într-o călătorie ”plină de poezie” cu tramvaiul galben de epocă

0
Foto: facebook.com/STB

Elevii Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” din Capitală vor citi și recita poezii pentru călători în tramvaiul galben de epocă. Acesta va fi ”darul” lor de Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită pe 21 martie. Acțiunea face parte din cadrul unui program derulat de liceu, ”Șincai pentru comunitate”.

UPDATE  ”Tramvaiul poeziei va circula joi, 21 martie, între 12:00 și 15:00 pe următoarea rută: Depoul Victoria, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Şoseaua Ştefan cel Mare, Obor, Calea Moşilor, Piaţa Sfântu Gheorghe şi retur. Vă așteptăm!”, anunță directorul Colegiului, Silvia Mușătoiu.

Silvia Mușătoiu povestește pe Facebook despre proiectul liceului, anunțând că, pe 21 martie, va avea loc prima acțiune. Astfel, de Ziua Internațională a Poeziei, elevii liceului îi așteaptă pe bucureșteni la o plimbare cu tramvaiul galben de epocă, în care vor asculta poezii.

”Șincai pentru comunitate – un program în care dăruim comunității ce putem și ce știm noi să facem. Prima acțiune a programului este ideea unui elev al nostru, din clasa a XI-a, Andrei Rareș Iancu, căruia îi mulțumesc pentru inițiativă. Pe 21 martie sărbătorim Ziua Internațională a Poeziei.

Darul nostru pentru comunitate este călătoria cu tramvaiul galben de epocă, pus la dispoziție de STB, în compania elevilor noștri care vor citi și vor recita poezii pentru călători. Călătoria va fi gratuită și se va derula joi, 21 martie 2019, în intervalul orar 12:00-15:00, pe o rută stabilită de STB (o vom detalia și noi în curând). Nu-i așa că vă doriți o călătorie plină de poezie?”,  a scris Silvia Mușătoiu pe Facebook.

Citește și: Silvia Mușătoiu, directorul Colegiului Șincai: ”Aș elimina cu totul politica din învățământ pentru că nu va merge niciodată ceva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.