Copiii își doresc o școală colorată! Un proiect de vacanță, realizat de elevii Școlii nr. 2 din Hunedoara FOTO

0
Foto: facebook.com/ Scoala Generala Nr. 2 Hunedoara

Ideea unei școli vesele a continuat să fie pusă în practică și pe timp de vacanță la Școala Generală nr. 2 din Hunedoara. Mai mulți elevi au venit la școală și au decorat și pictat pereții holurilor timp de două săptămâni, alături de profesorii lor. Copiii vor o școală colorată și muncesc pentru ea, iar pentru toamnă au planuri ambițioase. Vor amenaja o sală pentru activitățile extrașcolare, spune directorul școlii, Emilia Popoviciu.

”Vrem o școală colorată!” Este dorința care i-a ghidat pe elevi în activitatea de vacanță, desfășurată la școala din Hunedoara, despre care am mai scris în primăvară, când copiii au pictat un perete pe hol și au amenajat grădina școlii.

Acum, pe timp de vacanță, elevii au dat din nou culoare școlii în care învață, împodobind holurile cu desene. Ceea ce au obținut, în urma muncii lor, este mai multă culoare și un spațiu mai vesel și mai prietenos.

Emilia Popoviciu, directorul școlii, spune că proiectul va continua în toamnă, când va fi amenajată o sală pentru activități extrașcolare.

”Ne-a rămas o sală de clasă goală și vrem să o amenajăm pentru că niciodată nu am avut o sală doar pentru așa ceva… Va fi un fel de club unde elevii și profesorii pot desfășura activități non-formale”, precizează Emilia Popoviciu.

Activitatea de înfrumusețare a școlii din Hunedoara a fost realizată în cadrul unui proiect Erasmus. Iată ceea ce au reușit să facă elevii și profesorii în cele două săptămâni de vacanță:

Foto: facebook.com/ Scoala Generala Nr. 2 Hunedoara

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.