Tramvai pictat de elevii bucureșteni. Copiii din Capitală, așteptați de 1 Iunie la o plimbare cu tramvaiul colorat de pe linia 47

0

Joi, 1 iunie, pe linia 47 circulă ”Tramvaiul copiilor”, un tramvai pictat de elevi. Proiectul aparține Asociației Elevilor din București și Ilfov (AEBI), care și-a dorit, în acest fel, să sărbătorească Ziua Copilului, să ofere Bucureștiului ”o pată de culoare” și, nu în ultimul rând, ”să sporească dorința copiilor bucureșteni de a călători cu transportul în comun, contribuind, astfel, la conștientizarea reducerii poluării și a traficului din Capitală”.

”Prin intermediul proiectului „Culorile copilăriei”, inițiat de către Asociația Elevilor din București și Ilfov, în parteneriat cu Societatea de Transport București SA și sponsorizat de Bertschi România, Dobrogea Grup și Life Education for All, AEBI și-a propus sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului printr-o activitate inedită de pictare a unui tramvai, de tip TATRA, cu scopul de a oferi Bucureștiului o pată de culoare și de a valorifica creativitatea elevilor”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației.

Potrivit elevilor, Ziua Internațională a Copilului este ”un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi bucurii copiilor, căci prin unicitatea și farmecul lor, aceștia aduc în viața noastră prospețime, inocență, gingășie”.

”Cu ocazia acestui eveniment, AEBI le urează „La mulți ani!”, creând pentru cetățenii mici și mari ai Bucureștiului o oportunitate inedită de a călători cu un tramvai colorat, plin de creativitate copilărească și aducător de amintiri și zâmbete. Astfel, Asociația Elevilor din București și Ilfov, prin intermediul STB SA, vă invită să intrați în lumea minunată şi colorată a copilăriei printr-o plimbare cu „tramvaiul copiilor”, pe linia 47.

Tramvaiul „AEBI” este colorat cu motive din universul copiilor, fiind plin de flori, culori vii, creioane colorate, piese de puzzle, inimioare și amprentele copiilor. De asemenea, proiectul își dorește să sporească și dorința copiilor bucureșteni de a călători cu transportul în comun, contribuind, astfel, la conștientizarea reducerii poluării și a traficului din Capitală”, se mai arată în comunicat.

Sursa foto: Asociația Elevilor din București și Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.