Gala Elevului Reprezentant 2022. Vor fi acordate premii la cinci categorii, între care „Profesor de 10” și „Inițiative de succes în educație”

0
Sursa foto: gala.consiliulelevilor.ro

Consiliul Național al Elevilor va organiza anul acesta Gala Elevului Reprezentant în data de 3 iunie. Vor fi acordate premii la cinci categorii, nominalizările putând fi trimise până pe 14 aprilie, ora 23:59. Proiectul se află la a cincea ediție, iar tema din acest an este „Back to school – Rebuilding education!” 

La Gala Elevului Reprezentant vor fi premiați actorii educaționali care se implică pentru schimbarea în bine a sistemului de educație. Cele cinci categorii pentru care se fac nominalizări sunt: Elev implicat în comunitate, Profesor de 10, Comunități locale prietene ale educației, Părinte – agent al schimbării și Inițiative de succes în educație.

Nominalizările pot fi trimise până pe 14 aprilie 2022, la ora 23:59, completând un formular pe pagina dedicată evenimentului.

Semifinaliștii vor fi selectați în perioada 15-19 aprilie, până pe 6 mai are loc jurizarea, iar în perioada 10-24 mai va fi organizată etapa votului public.

Calendar Gala Elevului Reprezentant 2022

  • 14 martie: Lansarea nominalizărilor
  • 14 aprilie: Termenul-limită pentru trimiterea nominalizărilor
  • 15 – 19 aprilie: Selecţia semifinaliştilor
  • 20 aprilie – 6 mai: Perioada de jurizare
  • 10 – 24 mai: Votul publicului
  • 3 iunie: Desfăşurarea evenimentului, Bucureşti
Sursa foto: Consiliul Național al Elevilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.