Cursurile cu prezență fizică, suspendate pentru 10 zile la Colegiul Naţional „I. L. Caragiale”. 41 de elevi şi 11 profesori, confirmați pozitiv

0

Cursurile cu prezenţă fizică vor fi suspendate pentru zece zile la Colegiul Naţional „I. L. Caragiale” din Capitală începând de săptămâna viitoare, după ce 41 de elevi şi 11 profesori s-au infectat cu noul coronavirus, a declarat vineri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Larisa Gojnete.

„Este vorba despre 41 de elevi şi 11 profesori infectaţi cu noul coronavirus. Cursurile s-au suspendat pentru că există un articol care prevede că la infectarea cadrelor didactice se decide, împreună cu DSP, care sunt măsurile de urmat şi dacă se impune suspendarea cursurilor pentru întreaga unitate.

Pentru că procesul instructiv-educativ era afectat, s-a decis împreună cu DSP să suspende activitatea 10 zile, începând din 24 ianuarie. Astăzi au făcut demersurile. 24 este zi liberă”, a spus Larisa Gojnete.

Potrivit acesteia, cursurile se vor desfăşura în regim online. Suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică s-a făcut cu aprobarea DSPMB şi IŞMB, prin hotărâre a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Citește și: Ordinul comun cu noile reguli pentru funcționarea școlilor, publicat în Monitorul Oficial/ ”Se recomandă ferm purtarea măștii de uz medical”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here