În Capitală, revin de luni în clase copiii de grădiniță, elevii din clasele primare, a VIII-a și a XII-a. Cinci unități de învățământ continuă cursurile online

0

În București, copiii de grădiniță, elevii din clasele primare și elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor reveni fizic în clase, începând de luni, 8 februarie, Capitala aflându-se în scenariul galben. Potrivit prefectului Traian Berbeceanu, toate unităţile de învăţământ din București se vor redeschide, cu excepţia a cinci şcoli, unde orele se vor face în continuare online.

„Întrucât incidenţa de infectare pe raza municipiului Bucureşti e situată între 1 şi 3 la mie, începând cu ziua de luni, în scenariul doi, vor începe activităţile faţă în faţă în toate unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti – preşcolarii, clasele I-IV şi clasele terminale. (…)

Am avut cinci excepţii, cinci unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Bucureşti care vor continua activităţile doar în sistem online, situaţie generată de infrastructură sau de lipsa apei curente sau a altor servicii de care au nevoie pentru a asigura siguranţa elevilor”, a spus Traian Berbeceanu, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) pe tema redeschiderii unităţilor de învăţământ, informează Agerpres.

Cele cinci unități de învățământ din Capitală unde cursurile vor continua în sistem online:

Hotărârea CMBSU prin care se aprobă scenariul 2 (galben) pentru desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ din București, începând de luni, 8 februarie:

Foto: Instituția Prefectului Municipiului București

Citește și: Ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății pentru aprobarea măsurilor ce vor fi aplicate în școli de luni, 8 februarie – varianta finală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.