Ordinul ministrului Educației, publicat în Monitorul Oficial: Cursurile față în față, suspendate timp de 30 de zile

0
Foto: pixabay.com

Ministrul Educației, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care cursurile și activitățile față în față din toate unitățile de învățământ se suspendă începând de luni, 9 noiembrie, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ordinul a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial și stabilește că, în următoarea lună, activitățile didactice din unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal se vor desfășura în sistem online.

Pentru elevii care ”nu au acces la tehnologie informațională și internet” – prevede documentul – inspectoratele școlare și unitățile de învățământ ”au obligația să asigure resursele educaționale”.

Potrivit ordinului, activitățile didactice care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ  vor fi reluate ”cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță epidemiologică și igienă sanitară”.

Sursa foto: Monitorul Oficial

Citește și: Monica Anisie, un nou apel la inspectorii școlari să verifice realizarea orelor online: Directorii să ia măsuri dacă un profesor refuză să predea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.