Ministrul Educației, despre profesorii care nu vor să predea online: Trebuie să înţeleagă că este important să fie alături de elevi

0
Foto: digi24.ro

Monica Anisie, ministrul Educației, a declarat, luni, întrebată ce măsuri se vor lua împotriva profesorilor care nu acceptă să predea online, că toţi profesorii trebuie să înţeleagă că este important să fie alături de elevi – să îi înveţe, să îi îndrume şi să îi sprijine emoţional.

„Toţi profesorii trebuie să înţeleagă că este important să fie alături de elevi pentru că aceasta este menirea noastră – să fim alături de elevii noştri, să îi învăţăm, să îi îndrumăm şi să îi sprijinim emoţional. Aceştia trebuie să înţeleagă lucrul despre care am vorbit mai devreme”, a spus ministrul Educației, conform Agerpres.

Premierul Ludovic Orban declara, săptămâna trecută, că profesorii care refuză să predea online nu mai au ce căuta în sistemul de educație.

”Nu pot accepta ideea că există cadre didactice care refuză să își exercite profesia și chiar misiunea. Un profesor care nu face lecții online, acolo unde este necesară organizarea acestor lecții online… Dacă din zece ore, face numai șase ore, patru ore nu trebuie plătit. E simplu. Iar dacă refuză să predea online, din punctul meu de vedere nu mai are ce căuta în sistemul de educație”, spunea premierul.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.