Ludovic Orban: Cadrele didactice trebuie să se adapteze astfel încât să poată să predea şi la clasă şi online

0
Foto: Captură video facebook.com

Cadrele didactice trebuie să se adapteze astfel încât să poată să predea şi pentru copiii din clasă şi pentru cei care urmăresc lecţiile online, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres.

„E necesară o adaptare, cadrele didactice trebuie să înţeleagă faptul că situaţia în care ne găsim este o situaţie în care trebuie să punem pe primul plan sănătatea copiilor şi că trebuie să se adapteze, astfel încât să poată să predea şi pentru copiii din clasă şi pentru copiii care urmăresc lecţiile online.

Este foarte important acest lucru şi sunt convins că marea majoritate a cadrelor didactice au înţeles acest lucru, mulţi au participat la toate programele de training organizate pe perioada verii”, a spus Ludovic Orban, la sediul PNL.

Premierul a fost întrebat dacă este mulţumit de ghidul elaborat de Ministerul Educaţiei pentru profesori, în condiţiile în care unele cadre didactice s-au arătat nemulţumite de faptul că nu vor avea timp să predea cursurile şi în clasă şi online.

Citește și: Școala în sistem hibrid. Monica Anisie: Elevii care sunt acasă urmăresc live ce se întâmplă în clasă. Profesorul își desfășoară ora normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.