Subiecte ”accesibile” la Biologie. Profesoara Mihaela Șandor: Elevii care au lucrat testele de antrenament nu au putut fi luați prin surprindere

0

BACALAUREAT 2020. Mihaela Șandor, profesoară de biologie la Colegiul de Științe ”Grigore Antipa” din Brașov, spune că subiectele pe care le-au primit candidații la Biologie și Anatomie au avut același grad de dificultate ca și în anii anteriori. Au fost subiecte accesibile, explică profesoara, elevii care s-au pregătit pot lua note foarte mari, iar cei care s-au pregătit mai puțin pot obține o notă de trecere.

Absolvenții de liceu au susținut, joi, proba la alegere a profilului și a specializării, între care și Biologie și Anatomie. Profesoara Mihaela Șandor spune că elevii care au lucrat testele de antrenament nu au fost luați prin surprindere la proba de joi.

Subiectele date azi la Biologie – Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană au respectat atât programa cât și structura. Formulările au fost clare și nu au lăsat loc de interpretare. Cele 20 de teste de antrenament au cuprins aproape toți itemii care s-au regăsit în varianta dată, prin urmare elevii care au lucrat aceste teste nu au putut fi luați prin surprindere.

Au fost subiecte cu același grad de dificultate ca și în anii anteriori. Accesibile elevilor care s-au pregătit – aceștia putând lua note foarte mari, dar și celor care s-au pregătit mai puțin și care pot lua o notă de trecere”, a declarat profesoara Mihaela Șandor.

Citește și: Bacalaureat 2020. Subiectele la Geografie, Biologie și Anatomie. Ce au avut de rezolvat candidații UPDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.