Admitere exclusiv online la Academia de Studii Economice. Înscrierile încep pe 13 iulie

0

Academia de Studii Economice din Bucureşti anunţă desfăşurarea exclusiv online a Admiterii 2020, pe platforma admitere.ase.ro. Potrivit unui comunicat al instituţiei de învăţământ transmis Agerpres, înscrierile au loc în perioada 13 iulie – 17 iulie.

ASE scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenţă în limbile română, engleză, franceză, germană, peste 7.300 de locuri, dintre care peste 6.400 la învăţământul cu frecvenţă şi 900 la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Concursul de admitere la ASE la programele universitare de licenţă este alcătuit din eseul motivaţional, testul de competenţă lingvistică – pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină şi nu au certificate de competenţă lingvistică recunoscute de ASE – şi media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Instituţia de învăţământ superior pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi peste 3.400 de burse de performanţă, studii şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, peste 5.000 de locuri în căminele proprii, numeroase parteneriate pentru stagii şi practică la firme de top, 400.000 de volume în bibliotecă, spaţii moderne de învăţământ, alte facilităţi de învăţare, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Academia de Studii Economice îşi diversifică oferta universitară în acest an prin înfiinţarea Facultăţii de Drept, care va forma viitori profesionişti în activităţi specifice ariei juridice în diverse domenii din societate, cum ar fi – justiţie, business, administraţie publică, activităţi non-profit, pentru care scoate la concurs 150 de locuri, buget şi taxă, cu durata cursurilor de 4 ani.

Informaţiile despre Admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina site-ului instituţional www.ase.ro şi pe pagina oficială de Facebook Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic sau prin Zoom, Skype, Google meet.

Citește și: Cum se va face admiterea în acest an la Universitatea din București. Admitere pe bază de examen, doar la Facultatea de Drept

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.