O învățătoare dintr-un sat din Sibiu a mers la școală și le-a predat pe Zoom elevilor săi de clasa a IV-a ultima lecție la tablă

0
Foto: oradesibiu.ro

Irina Răceu, învățătoare la Școala Generală Gimnazială din Tilișca, Sibiu, și-a surprins, joi, elevii de clasa a IV-a, făcându-și apariția în timpul sesiunii de pe Zoom din sala de clasă, relatează oradesibiu. Învățătoarea a vrut să le predea copiilor de care se desparte în acest an ultima lecție la tablă: ”Am simțit nevoia să merg la școală, să fac lecția la tablă. Să pot plânge singură în clasă, de emoție, să nu mă vadă nimeni.”

Joi, când avea de predat lecția despre măsurarea timpului, Irina Răceu s-a gândit că elevii ar înțelege lecția mult mai bine dacă o scrie la tablă, scrie sursa citată.

În timp ce copiii lucrau, învățătoarea a mers la școala care se află la doi pași de casă și a intrat de acolo în conferință, spre surprinderea elevilor cărora nu le venea să creadă că învățătoarea este chiar în sala de clasă.

Am simțit nevoia să merg la școală, să fac lecția la tablă. Să pot plânge singură în clasă, de emoție, să nu mă vadă nimeni. Le-am dat ceva de lucru și am fugit la școală. Copiii s-au bucurat foarte tare. Chiar a fost o surpriză. Nu le venea să creadă că sunt la școală. E greu să nu ne vedem, mai ales acum că ei vor trece în ciclul gimnazial și, în condiții normale, ne-am fi pregătit pentru festivitățile de sfârșit de an școlar. Nu pot să îi îmbrățișez și să le urez succes pe noul drum. Dar vom recupera, atunci când se va putea”, a spus învățătoarea.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.