Luminița Barcari, secretar de stat: Asigur întregul personal din învățământul preuniversitar că drepturile salariale nu vor fi diminuate

0

Luminița Barcari, secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, i-a asigurat pe profesori, în cadrul conferinței de presă susținute, marți, la sediul Ministerului Educației, alături de Monica Anisie, că salariile nu vor fi diminuate și nici nu se pune problema șomajului tehnic.

”Doresc să asigur întregul personal din învățământul preuniversitar că drepturile salariale nu vor fi diminuate. Deci nici nu este vorba de șomaj tehnic sau șomaj cum s-a vehiculat în presă”, a spus Luminița Barcari.

Secretarul de stat a mai precizat că, în această perioadă a vacanței de primăvară, de pe 4 până pe 21 aprilie, întregul personal din învățământul preuniversitar a fost programat în concediu de odihnă, cu câteva excepții: ”directorii, contabilii și secretarele care, pentru o anumită perioadă, trebuie să întocmească și să semneze documentele de plată și aici mă refer la statele de plată și la utilități, pot rămâne în activitate”.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.