Școala TV. Primele lecții video pe platforma educațională Proedus, dedicată elevilor și preșcolarilor bucureșteni VIDEO

0
Foto: hubproedus.ro

Duminică au început cursurile video pe platforma educațională hubproedus.ro, lansată de Primăria Capitalei, prin Proedus, în cadrul proiectului Școala TV. Prima lecţie s-a adresat preşcolarilor din grupa mare și a putut fi urmărită live, începând cu ora 12.00, atât pe platformă, cât și pe pagina de Facebook Proedus.

În contextul închiderii școlilor, Primăria Capitalei a lansat o platformă de e-learning, iar primele cursuri video au avut loc duminică:

Anunțul privind susținerea primelor lecții video a fost făcut, duminică dimineața, de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

”Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor şi al părinţilor – lecţii şi exerciţii practice, la Şcoala TV. Astăzi, de la ora 12,00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Şcoala Tv. Primele lecţii vor fi destinate preşcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică şi una de abilităţi practice. Lecţia va fi susţinută live, începând cu ora 12,00 pe platforma www.hubproedus.ro”, a scris Gabriela Firea.

Potrivit primarului Capitalei, de săptămâna viitoare, şi elevii claselor primare vor putea urmări lecţii live, cu recapitulări, exerciţii practice şi informaţii din materia la zi.

Fiecare lecţie se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinţii.

Toate cursurile video vor fi postate în secțiunea Școala TV.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.