Elevii unei clase de la Școala Ferdinand I au donat pentru ”primul spital”: ”Știm că în construcția de 6 etaje și noi am pus o cărămidă!”

0
Foto: facebook.com/ Scoala Ferdinand I

Un gest mare al unor copii care au arătat că le pasă și că pot dărui viață. Elevii clasei a VIII-a A de la Școala Ferdinand I din București s-au alăturat campaniei ”Noi facem un spital”. Ei au cumpărat tricouri și au donat astfel pentru construirea primului spital de oncologie pediatrică din România. 

”Elevii clasei a VIII-a A s-au implicat în Campania „Noi facem un spital”, cumpărând tricouri și donând suma de bani pentru construcția primului spital de oncologie pediatrică din țară. Știm că în construcția de 6 etaje, care va fi cel mai mare și modern spital construit din donații, și noi am pus o cărămidă! Sperăm că și alți colegi ne vor urma exemplul. E minunat să ajuți, e minunat să dăruiești! Daruieste Viata #NoiFacemUnSpital Elevii și Profesorii Școlii Gimnaziale „Ferdinand I””, este mesajul postat pe pagina de Facebook a școlii din București, alături de cele două fotografii.

Foto: facebook.com/ Scoala Ferdinand I

Citește și: Elevii unui liceu din Focșani au donat prin SMS pentru primul spital de oncologie pediatrică, într-un flashmob organizat în curtea școlii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.