Bacalaureat 2019. Absolvenții de liceu susțin probele scrise la Matematică sau Istorie

0

BACALAUREAT 2019. Elevii care au terminat liceul susțin, miercuri, proba obligatorie a profilului în cadrul examenului național de Bacalaureat. Absolvenții de Mate-info, Științe ale naturii, Tehnologic și Pedagogic au examen la Matematică, iar cei de la profilul umanist la Istorie. Înainte de examen, câțiva dintre absolvenții de la Liceul ”Gheorghe Lazăr” din Capitală au spus că au emoții, dar s-au declarat pregătiți.

Andra e absolventă a Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din Capitală. Tânăra a declarat pentru MEDIAFAX că are destul de multe emoții pentru proba de Matematică pe care urmează să o susțină, însă încearcă să le depășească.

Ea a precizat că pentru a face față acestei probe a urmat și ore de meditații. ”Doar ca să mă simt mai sigură pe mine. Am înțeles foarte bine și la clasă, dar puțină muncă suplimentară nu strică”, spune Andra. Absolventa a mai spus că după finalizarea examenului de Bacalaureat vrea să urmeze cursurile Facultății de Medicină.

Alți doi proaspeți absolvenți ai Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” care vor susține proba la Matematică au precizat că au emoții pentru acest examen, însă că au speranța că s-au pregătit suficient.

Și ei au menționat că au apelat la ore de meditații în vederea pregătirii, dar cu precădere pentru admiterea la facultate, Bacalaureatul fiind doar etapa premergătoare a acestui pas.

”Am făcut și meditații, dar pentru admitere mai mult, Bac-ul nu reprezintă neapărat o problemă”, spun elevii. Cei doi absolvenți vor merge mai departe la Automatică și la Politehnică, departamentul Transporturi.

Sursa: Mediafax

Citește și: Bacalaureat 2019. Miercuri are loc proba obligatorie a profilului. Modele de subiecte la Matematică și Istorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.