Elevii, așteptați săptămâna aceasta la Târgul ”Oferta Educaţională”, ediția 2019

0
Foto: facebook.com/ Proedus

Ediția din acest an a Târgului ”Oferta Educaţională” va avea loc în perioada 14 – 17 mai 2019, în Parcul Tineretului din Capitală. Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la târg vor participa liceele și universitățile de stat și private din București, care își vor prezenta, în fața elevilor de gimnaziu și liceu, ofertele educaționale pentru anul următor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, transmis Agerpres, evenimentul va avea loc în zilele de marţi – joi, între orele 10,00 – 18,00, iar vineri de la 10,00 la 14,00, în Parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea din faţa Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”.

Deschiderea evenimentului este programată pentru marţi. Miercuri, în intervalul ora 17,30 – 19,30, va avea loc o şedinţă de promovare a învăţământului profesional de stat şi dual, la care vor participa operatorii economici care au încheiat contracte de colaborare cu unităţile de învăţământ tehnologice pentru calificările existente pe piaţa muncii, precizează organizatorii.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS – Centrul de proiecte educaţionale şi sportive Bucureşti, în parteneriat cu IȘMB.

Devenit deja un proiect de referință pentru școala bucureșteană, an de an, evenimentul a reușit să atragă un număr din ce în ce mai mare de vizitatori, în anul 2018 acesta înregistrând un număr de peste 18.000 de vizitatori.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii vor avea ocazia să-și prezinte ofertele educaţionale, într-un mod cât mai original și atractiv.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor participa toate unitățile de învățământ liceale și universitare, de stat și private din Municipiul București, iar elevii de gimnaziu și liceu, alături de părinții lor, vor putea lua parte la diferite workshop-uri susținute de specialiștii din domeniu.

Scopul organizării acestor workshop-uri este de a veni în sprijinul informării utile a elevilor, precum și a părinților, în ceea ce privește orientarea şcolară a acestora”, precizează Proedus.

Programul evenimentului:

    • 14 mai 2019 –  16 mai 2019 , în intervalul orar 10.00 – 18.00 ( marți – joi)
    • 17 mai 2019 – în intervalul orar 10:00 – 14:00 (vineri).

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.