În căutarea oamenilor care inspiră. Elevii din Timiș organizează prima ediție a Galei Eroilor din Educație

0

Consiliul Județean al Elevilor Timiș a dat startul nominalizărilor pentru prima ediție a Galei Eroilor din Educație, un eveniment prin care reprezentanții elevilor vor să marcheze ”contribuția actorilor cu activitate relevantă în domeniul educațional”. Un elev, un profesor sau chiar o școală care inspiră sau care creează un mediu mai bun de învățare pot ajunge ”eroii” anului.

Consiliul Județean al Elevilor Timiș organizează prima ediție a Galei Eroilor din Educație, în care vor fi nominalizați și premiați elevului anului, profesorul anului, școala anului și consiliul școlar ”cel mai productiv”.

Căutăm acei oameni cu activitate relevantă în domeniul educațional care să ne inspire, care militează pentru o schimbare adevărată atât în școală, cât și în afara ei.

Astfel, dăm startul nominalizărilor pentru prima ediție Galei Eroilor în Educație și te invităm să nominalizezi acea persoană care te inspiră: fie că este un coleg care contribuie la dezvoltarea comunității, un profesor de excepție, un consiliu școlar al elevilor cu inițiativă sau o întreagă școală! Nominalizările pot fi realizate pe noua noastră platformă: http://timis.consiliulelevilor.ro/gala-eroilor-educatie până în 28 aprilie, ora 23:59”, este anunțul Consiliului, postat pe pagina de Facebook.

Inițiativa reprezentanților elevilor este explicată de Antonia Pup, președintele Consiliului, care spune că, ”într-o societate în care suntem atât de divizați și individualizați”, educația trebuie să reprezinte ”o valoare comunitară”.

”Prin acest proiect, aflat la prima ediție, ne dorim să marcăm contribuția actorilor cu activitate relevantă în domeniul educațional. Într-o societate în care suntem atât de divizați și individualizați, ne dorim ca educația să reprezinte o valoare comunitară, la care să avem acces nemijlocit și pe care dă o dezvoltăm continuu”, declară Antonia Pup.

Inițiativa ”Gala Eroilor în Educație” este implementată în cadrul proiectului Com’On Timișoara, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și finanțat de Primăria Municipiului Timișoara. Proiectul se bazează pe un concurs de inițiative, finanțarea pentru implementare fiind acordată sub formă de premiu.

Citește și:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.