Directorii Anului 2021. Patru directori de școală, premiați miercuri la Gala organizată de Asociația pentru Valori în Educație, aflată la a cincea ediție

0

Patru directori de școală vor fi premiați, miercuri, pentru performanță în anul școlar 2020-2021 la Gala Premiilor pentru Directorii Anului, organizată de Asociația pentru Valori în Educație (AVE). Premiile vor fi acordate pentru patru categorii: Egalitate de Șanse, Antreprenoriat, Inovație  și marele premiu – Directorul Anului 2021. Evenimentul se află la a cincea ediție și se va desfășura online. 

”Directorii de școală din România vor fi premiați pentru implicarea în transformarea educației din România, la Gala Premiilor pentru Directorii Anului, organizată online pentru al doilea an consecutiv. Poveștile impresionante ale directorilor și comunităților școlare din care fac parte vor putea fi urmărite într-o transmisiune live, desfășurată pe 24 noiembrie, de la ora 18, pe platforma MyConnector”, anunță AVE într-un comunicat de presă.

Potrivit organizației, în cadrul Galei Premiilor vor fi premiați ”liderii din educație care au demonstrat calități excepționale de leadership, management și strategie, pe care le-au arătat prin implicarea pentru transformarea educației în comunitățile din care fac parte.”

”Premiile vor fi oferite pentru patru categorii, respectiv Egalitate de Șanse, Antreprenoriat, Inovație, precum și marele premiu, Directorul Anului 2021. Cei patru directori premiați în cadrul Galei vor primi fiecare câte 5.000 de euro, sumă pe care o vor putea folosi pentru a continua implementarea proiectelor demarate în școală. Mai mult, aceștia se vor mai bucura și de un loc asigurat în cadrul Academiei de Leadership și Management Școlar organizată de Asociația pentru Valori în Educație, training și consultanță pentru ei și profesorii din echipele lor, în anul școlar 2021 – 2022, dar și vouchere de acces la cataloage digitale în valoare de 2.000 de euro pentru o școală, oferite de Adservio”, mai precizează AVE.

„Directorul școlii este unul din factorii cheie ai comunităților, prin capacitatea sa de a susține progresul și performanța, alături profesorii, dar și elevii din școală. Mai mult, prin implicare, acesta poate contribui la transformarea relației pe care școala o are cu comunitatea din care face parte, tocmai de aceea, scopul acestui eveniment este de a aduce în lumina reflectoarelor directorii care au avut rezultate impresionante în anul școlar 2020 – 2021 și de a arăta cât de important este să susținem cu toții directorii din România”, a declarat Silvia Herman, director de programe la AVE România.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului este un eveniment organizat anual de Asociația pentru Valori în Educație, pentru a susține și premia directorii de școală care se remarcă printr-o activitate extraordinară și ajută la transformarea educației din România, începând cu propriile lor comunități.

Participarea la gala de miercuri este gratuită și se poate face în baza înscrierii prealabile, prin completarea unui formular care poate fi accesat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.