Mesajul transmis de Monica Anisie elevilor care susțin Bacalaureatul în a doua sesiune. Luni, prima probă scrisă

0

BACALAUREAT 2020. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, le-a transmis, duminică, un mesaj absolvenților de liceu care, începând de luni, vor susține probele scrise în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat.

„Peste 42.700 de candidaţi înscriși la cea de-a doua sesiune (august – septembrie) a examenului național de bacalaureat 2020 sunt așteptați mâine să susțină prima probă, cea de Limba și literatura română.

Elevilor care nu au avut succes în prima sesiune vreau să le spun că există întotdeauna o a doua șansă! Atât lor, cât și acelora care nu au promovat până acum examenul de maturitate doresc să le transmit următorul mesaj: credeți întotdeauna în voi, în potențialul vostru și veți reuși! Foștii mei elevi știu despre ce vorbesc! Vă felicit pentru ambiția și dorința de a depăși acest prag. Totodată, doresc să le transmit mulțumiri colegilor mei, cadrelor didactice, pentru că vă sunt alături și de data aceasta, pentru că „au spus prezent” de fiecare dată!

Tuturor vă urez multă baftă și fiți încrezători în ceea ce știți și în ceea ce sunteți! Sunt alături de voi și de părinții voștri!”, a scris Monica Anisie, pe Facebook.

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an începe luni cu proba scrisă la Limba şi literatura română.

Citește și: BAC 2020. Luni începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. S-au înscris aproape 43.000 de candidaţi. Probele scrise încep la ora 9.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.