Imagini dintr-un sat din Călărași: Loc de joacă pentru cei mici, curtea școlii amenajată și colorată FOTO

0

Școala și grădinița din Gălbinași, județul Călărași, au devenit mai colorate în urma unui proiect de amenajare, desfășurat toamna trecută. Curtea școlii a fost decorată, pereții pictați și inscripționați cu formule matematice și mesaje motivaționale, iar la grădiniță s-a construit un loc de joacă.

Amenajarea de la școala și grădinița din Gălbinași a fost realizată în cadrul unui proiect derulat de Fundația ”Roma Education Fund”. Cadrele didactice au lucrat, alături de echipa fundației, la înfrumusețarea spațiilor, desenele realizate pe pereții școlii (foto mai jos) aparținându-i de altfel unei profesoare.

Potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook a Fundației, Grădinița din Gălbinași este una dintre cele 11 clădiri renovate sau construite de REF Romania în cadrul proiectului “Ready Set Go!”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian cu peste 2.7 milioane de euro. Proiectul se adresează localităților dezavantajate, unde trăiesc copii de etnie romă, în cadrul acestuia fiind create și 10 biblioteci de jucării.

Imagini cu grădinița și școala din Gălbinași:

Foto: REF Romania

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.