Ministerul Educaţiei: Cursuri suspendate parțial, în 25 de unităţi de învăţământ din ţară. Peste o mie de elevi, afectați

0
Foto: pixabay.com

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat, marţi, că peste 1.000 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor din cauza gripei. Potrivit informărilor primite din partea inspectoratelor şcolare, 25 de unităţi de învățământ din ţară sunt închise parţial.

Conform datelor transmise de Ministerul Educaţiei, în Bucureşti sunt 20 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sibiu – 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Călărași – o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Giurgiu – o unitate de învăţământ închisă parţial.

MEC precizează că 1.025 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ, precizând că acest număr nu înseamnă că toți copiii sunt bolnavi de gripă.

Situația în țară, marți, 28 ianuarie:

  • București – 20 de unități de învățământ închise parțial
  • Județul Brăila – o unitate de învățământ închisă parțial
  • Județul Sibiu – 2 unități de învățământ închise parțial
  • Județul Călărași – o unitate de învățământ închisă parțial
  • Județul Giurgiu – o unitate de învățământ închisă parțial

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, declara, luni, că în această perioadă, zilnic, inspectoratele şcolare vor anunţa situaţia îmbolnăvirilor de gripă şi a şcolilor închise din această cauză.

Citește și: Cursuri suspendate parțial din cauza gripei, până joi sau vineri, în alte unități de învățământ din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.