Luminița Barcari, fost inspector școlar general în Ialomița, numită secretar de stat la Ministerul Educației

0
Foto: facebook.com

Luminița Barcari, fost inspector școlar general în județul Ialomița, a fost numită, prin decizie a premierului Ludovic Orban, în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării. Potrivit unor surse din minister, citate de HotNews.ro, Luminița Barcari se va ocupa de învățământul preuniversitar.

În urmă cu doi ani, Luminița Barcari a fost demisă de fostul ministru Liviu Pop, însă aceasta a dat Ministerul Educației în judecată și a fost repusă în funcție în urma unei decizii a Curții de Apel Bucureşti, scrie sursa citată.

Luminița Barcari este absolventă a Universității din București, specializarea Chimie-Fizică. Înainte să ocupe funcția de inspector general la Ialomița, Luminița Barcari a fost director la Grupul Școlar din Fetești.

Numirea Luminiței Barcari în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

În noiembrie 2019, ministrul Educației, Monica Anisie, declara că numărul secretarilor de stat din Ministerul Educaţiei şi Cercetării va fi redus la patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.