Admiterea de toamnă la Universitatea din București: Peste 2.000 de locuri la licenţă, în a doua sesiune

0
Foto: doctorat.unibuc.ro/

Facultăţile Universităţii din Bucureşti pun la dispoziţia candidaţilor la a doua sesiune a admiterii 2.129 de locuri la licenţă, 4.936 la master şi 681 la doctorat, informează Universitatea din București, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte admiterea la studiile universitare de licenţă, dintre cele 2.129 de locuri, 246 sunt la buget şi 1.883 la taxă.

Facultăţile care organizează admitere în sesiunea de toamnă pentru studiile de licenţă sunt Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept, Filosofie, Fizică, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie, Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Limbi şi Literaturi Străine, Litere, Sociologie şi Asistenţă Socială, Ştiinţe Politice, Teologie Baptistă, Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” şi Teologie Romano-Catolică.

„În ceea ce priveşte modalitatea de admitere, fiecare facultate a decis asupra propriei forme de concurs: admiterea pe bază de examen, admiterea pe baza mediei de la Bacalaureat şi eseu motivaţional, admiterea pe baza unei formule mixte şi admiterea pe baza mediei de la Bacalaureat„, precizează UB într-un comunicat.

Citește și: Rezultate Bacalaureat 2019, sesiunea de toamnă. Rata de promovare este de 30,8%, înainte de contestații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.