BAC 2019. Petiție a elevilor de la Tehnologic pentru 20 de puncte din oficiu la Matematică: ”Subiectele devin tot mai grele”

0

BACALAUREAT 2019. Peste 52.000 de persoane au semnat o petiție online, inițiată miercuri seară, prin care se cere acordarea de 20 de puncte din oficiu la proba de Matematică, susținută de absolvenții de la filiera tehnologică. Elevii reclamă faptul că unul dintre subiectele de la Tehnologic a avut un grad de dificultate prea mare.

Petiția ”20 de puncte din oficiu la Bac M2” a fost lansată, miercuri seara, și a strâns, până la ora publicării articolului, peste 52.000 de semnături.

În petiție se arată că ”subiectul 3 exercițiul 2 (b și c) a fost pentru elevi de M1”, adică pentru cei de la specializarea Matematică-informatică.

Petiția o puteți găsi AICI.

Diana, absolventă a unui liceu tehnologic din Brașov, spune că subiectele de la BAC au fost mai dificile decât cele de la Simulare.  ”În fiecare an, subiectele devin tot mai grele. Nu le-am văzut pe cele de la Mate-info, dar am văzut la Științele naturii cât de ușoare au fost. În opinia mea, subiectul 2 a fost mai greu decât subiectul 3, iar subiectele au fost mai dificile decât la Simulare”, spune Diana.

Subiecte Matematică – Tehnologic:

Subiecte Matematică – Mate-info:

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.