Școlile și grădinițele din Capitală închise joi, 30 mai. Lista completă a unităților de învățământ unde nu se țin cursuri

0
Foto: a1.ro

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a făcut publică lista cu școlile și grădinițele din Capitală, unde nu se țin cursuri joi, 30 mai, decizia fiind luată la nivelul fiecărei unități. Vineri, toți elevii și preșcolarii din Capitală au zi liberă, unitățile de învățământ fiind închise pentru vizita Papei Francisc.

Toate unitățile de învățământ din București, de stat sau private, vor fi închise, vineri 31 mai, în ziua în care Papa Francisc se află în Capitală. Unitățile de învățământ au avut posibilitatea de a decide, la nivelul Consiliilor de administrație, dacă suspendă cursurile și joi. Acestea au comunicat decizia luată către Inspectorat, care a publicat lista pe site-ul ismb.edu.ro.

În total, joi, cursurile vor fi suspendate în 110 unităţi de învăţământ din Capitală. Dintre acestea, 79 sunt unităţi de învăţământ preuniversitar de stat şi 31 private. 

Școli și grădinițe de stat închise joi, 30 mai. Cele mai multe școli și grădinițe de stat unde sunt suspendate, joi, cursurile se află în sectorul 1 – 48. În sectorul 2 sunt 5 școli, în sectorul 3 – 4 școli, în sectorul 4 – 12 școli și grădinițe, în sectorul 5 – 7 școli și grădinițe, în sectorul 6 – 3. 

Lista cu unitățile de învățământ de stat care sunt închise joi, 30 mai

Școli și grădinițe particulare. Pe lista unităților de învățământ particular unde se suspendă cursurile în ziua de joi, 30 mai, se află un număr de 31 de școli și grădinițe.

Lista cu unitățile de învățământ particular propuse pentru suspendarea cursurilor joi, 30 mai


Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) anunța, marți, că vor fi suspendate orele de curs în toate unitățile de învățământ preuniversitar, de stat și particular, în ziua de vineri, 31 mai 2019.

”Urmare a vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la București, Comandamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului București împreună cu Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar București, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unitățile de învățământ preuniversitar, de stat și particular, în ziua de 31 mai 2019”, preciza ISMB.

Conform Inspectoratului, unitățile de învățământ au avut posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs și în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administrație.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.