Admiterea la liceu 2022. Au fost publicate rezultatele repartizării în liceele militare – lista candidaților admiși/neadmiși UPDATE

0
Foto: facebook.com/ Colegiul Național Militar " Mihai Viteazul" Alba Iulia

ADMITERE LICEU 2022. Rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare au fost afișate luni. Lista publicată pe site-ul dedicat admiterii la liceu conține atât candidații admiși, cât și candidații respinși. Rezultatele sunt afișate anonimizat (coduri individuale).

UPDATE 12 iulie 2022: Au fost publicate rezultatele finale ale repartizării în licee militare – sesiunea a II-a – în urma suplimentării cifrei de școlarizare.

UPDATE 6 iulie 2022: Pe site-ul admitere.edu.ro au fost publicate rezultatele finale ale repartizării în liceele militare.

  • Rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare 2022, publicate pe admitere.edu.ro – consultați lista cu rezultatele admiterii AICI.

Potrivit ordinului ministrului Educației privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal pentru anul şcolar 2022 – 2023, candidaţii care participă la admiterea în învăţământul preuniversitar liceal militar sunt ierarhizaţi şi repartizaţi computerizat, în limita cifrei de şcolarizare aprobate pentru fiecare colegiu naţional militar, în ordinea strict descrescătoare a mediei finale de admitere şi pe baza opţiunilor din fişa de înscriere specifică.

”În cazul în care după comunicarea rezultatelor la colegiile naţionale militare există candidaţi admişi care declară, în scris, că renunţă la locul obţinut, pe locurile eliberate de aceştia pot fi admişi alţi candidaţi care au promovat proba de verificare a cunoştinţelor, în ordinea strict descrescătoare a mediei finale de admitere şi în funcţie de opţiunile exprimate în fişa de înscriere specifică”, prevede documentul.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2022, după soluționarea contestațiilor, au fost publicate, joi, pe evaluare.edu.ro.

Potrivit calendarului admiterii la liceu pentru anul școlar 2022-2023, completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginți, se derulează în perioada 4 – 11 iulie 2022. Candidaţii completează pe fişa de înscriere, în ordinea preferinţelor, codurile opţiunilor pentru profilurile, specializările sau domeniile de pregătire dorite.

Repartizarea computerizată a candidaților va avea loc în data de 14 iulie.

Citește și: Admiterea la liceu 2022. A fost publicată ierarhia absolvenților de clasa a VIII-a pentru fiecare județ și Capitală. 145 de elevi au media de admitere 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.