Ministrul Educaţiei a anunţat că va monitoriza dacă tabletele au ajuns în unitățile de învățământ din Capitală

0

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat, luni, la sediul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, că va monitoriza dacă cele 8.057 de tablete au ajuns în unităţile de învăţământ din Capitală.

„Ministerul Educaţiei, prin Programul Şcoala de Acasă, a dat către IŞMB 8.057 de tablete care au fost împărţite către inspectoratele şcolare de sector săptămâna trecută. Voi monitoriza astăzi această activitate. Voi vedea dacă au ajuns tabletele în unităţile de învăţământ aşa cum mi-au raportat inspectorii şcolari de sector”, a spus ministrul, conform Agerpres.

Potrivit ministrului, complementar, MEC a alocat către IŞMB peste 5 milioane de lei.

„Complementar, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a alocat către IŞMB peste 5.275.000 milioane de lei pentru a achiziţiona un stoc de rezervă. IŞMB mi-a raportat că deja se află în procedură de achiziţie publică pentru 1.750 de laptopuri”, a arătat Anisie.

Citește și: Monica Anisie, înainte de ședința cu inspectorii școlari din București: Propunerea ISMB va fi de suspendare a cursurilor faţă în faţă pentru 14 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.