Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, invitați de sindicaliștii din educație la o dezbatere înainte de turul II

0
Foto: capital.ro

Sindicaliştii din învăţământul preuniversitar îi invită pe cei doi candidaţi la prezidenţiale care s-au calificat pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, la o dezbatere la Iaşi, temele propuse vizând educaţia, sănătatea, justiţia, infrastructura şi politica externă, transmite Agerpres.

Reprezentanţii filialei ieşene a Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) vor ca dezbaterea să aibă loc la Palatul Culturii şi să fie moderată de un profesor şi de un medic.

„USLIP IAŞI, care reprezintă interesele a 9.000 de membri de sindicat din învăţământul preuniversitar, la nivelul judeţului Iaşi, propune organizarea unei dezbateri tematice, online, pe pagina noastră de Facebook ‘USLIP IAŞI NEWS’, ce are aproximativ 40.000 de urmăritori, în special din zona educaţiei şi cu ramificaţii online în toate judeţele ţării. Transmisia va putea fi preluată şi de către posturile de televiziune din România, gratuit. (…) Temele pe care le propunem analizei sunt: educaţia, sănătatea, justiţia, infrastructura şi politica externă”, se arată într-un comunicat de presă al USLIP Iaşi, remis luni.

Comunicatul integral al USLIP Iași:

”Dorim să-i felicităm pentru accederea în turul 2 al alegerilor prezidenţiale pe cei doi candidaţi – domnul Klaus Werner Iohannis, respectiv doamna Viorica Dăncilă.

USLIP IAŞI, care reprezintă interesele a 9000 de membri de sindicat din învăţământul preuniversitar, la nivelul judeţului Iaşi, propune organizarea unei dezbateri tematice, online, pe pagina noastră de facebook „USLIP IAŞI NEWS”, ce are aproximativ 40.000 de urmăritori, în special din zona educaţiei şi cu ramificaţii online în toate judeţele ţării. Transmisia va putea fi preluată şi de către posturile de televiziune din România, gratuit.

Locul pe care l-am ales pentru această confruntare de idei, viziuni, strategii, este unul cu puternice semnificaţii pentru Iaşi şi România – PALATUL CULTURII (din Iaşi).

Confruntarea între domnul Klaus Werner Iohannis şi doamna Viorica Dăncilă se va desfăşura la o dată stabilită de comun acord cu staff-urile celor doi candidaţi.

Temele pe care le propunem analizei sunt: EDUCAŢIA, SĂNĂTATEA, JUSTIŢIA, INFRASTRUCTURA ŞI POLITICA EXTERNĂ.

USLIP IAŞI garantează echidistanţa şi neutralitatea politică a organizaţiei noastre şi a moderatorilor. Amfitrionii acestui eveniment vor fi un profesor şi un medic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.