Vocea Noastră, o platformă unde elevii își pot exprima opiniile, lansată de Asociaţia Elevilor din Constanţa

0
Foto: pixabay.com

Asociaţia Elevilor din Constanţa a lansat, zilele trecute, proiectul Voceanoastra, o platformă unde elevii sunt invitați să își exprime opiniile, anonim sau asumat, ori să relateze întâmplări pe care le trăiesc în viața de zi cu zi. 

”Pornită din dorința de a permite elevilor să se exprime, să transforme micile gânduri ce le domină mintea deseori în voci care să influențeze societatea, platforma (voceanoastra.asociatiaelevilor.ro) reprezintă un mijloc prin care tinerii pot scrie texte prin care să își exprime punctele de vedere sau chiar întâmplările din viața de zi cu zi”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

Elevii pot trimite materialele la adresa de mail: voceanoastra@asociatiaelevilor.ro, iar textele pot fi publicate și fără divulgarea autorului, dacă elevii doresc să rămână anonimi.

Totul a plecat de la o privire asupra societății, în special asupra elevilor, asupra modului în care ei se transformă, ușor, ușor, în tipare. Carcase cu mii de gânduri reprimate. Elevi care devin adulți și perpetuează starea de docilitate și complacere la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Așa am început să mă gândesc la o platformă de genul ăsta și iată că, cu sprijinul colegilor mei, am reușit să o aducem la viață. Mă bucur să văd un nou început și sper ca efectele scontate să fie pe măsură”, a scris, pe rețeaua de socializare, Mihai Tănase, președintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

Citește și: Elevii cer Primăriei sectorului 4 să respecte legea în privința burselor școlare: ”Ne confruntăm cu o reală discriminare”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.