Directorii Anului 2022: Lista finaliștilor. Gala premiilor, organizată de Asociația pentru Valori în Educație, va avea loc pe 23 noiembrie

1
Sursa foto: Facebook/ Asociatia Pentru Valori In Educatie - AVE Romania

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) a anunțat finaliștii Premiilor pentru Directorii Anului 2022. 19 directori de școală se află pe lista publicată de asociație, aceștia fiind selectați dintre cei 210 înscriși. Gala premiilor se va desfășura în data de 23 noiembrie, la Ateneul Român.

În cadrul Galei vor fi acordate premii pentru patru categorii: Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de Șanse, precum și marele premiu, Directorul Anului 2022.

Lista finaliștilor – Premiile pentru Directorii Anului 2022 – AVE:

Sursa foto: ave-romania.ro

Potrivit AVE, fiecare dintre cei patru directori câștigători ai Galei Premiilor pentru Directorii Anului va primi un premiu în valoare de 3.500 de euro.

”Scopul acestui premiu este de a susține directorii în proiectele pe care le au în derulare sau care urmează să fie începute în școala din care fac parte. În plus, cei patru câștigători vor primi și o bursă integrală la Academia de Leadership și Management Școlar, program organizat de AVE pentru dezvoltarea și creșterea abilităților de leadership și management dedicat directorilor de școli și grădinițe care vor să îmbunătățească rezultatele educaționale din instituțiile pe care le conduc. Bursa valorează 3.300 de euro și este oferită de AVE și partenerii Academiei”, a precizat AVE într-un comunicat de presă.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului, organizată de Asociația pentru Valori în Educație, se află anul acesta la a șasea ediție. Înscrierile pentru ediția 2022 s-au făcut până pe 31 octombrie.

Citește și: Poveștile celor patru directori de școală, premiați la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2021 VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.