EVALUAREA NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce teste au primit elevii la Matematică UPDATE

0
Foto: pixabay.com

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, CLASA A II-A.  Evaluarea Naţională la finalul clasei a II-a a continuat, joi, cu proba la Matematică. Vineri este ultima zi a Evaluării Naționale când elevii din rândul minorităţilor naţionale vor susține proba de limba română – scris şi citit. Rezultatele obținute de elevi nu se vor afișa sau comunica public și nici nu se vor pune în catalog.

Testele pe care le-au primit, joi, elevii claselor a II-a, la proba de Matematică a Evaluării Naționale 2019, au fost publicate pe subiecte.edu.ro:

Teste Matematică, Evaluarea Națională 2019, clasa a II-a:


Potrivit calendarului aprobat de MEN, marți, 7 mai, s-au desfășurat probele scrise la limba română și limba maternă, iar miercuri, 8 mai, testele de citire aferente acestor discipline. Testul la matematică este programat joi, 9 mai, în timp ce proba de limbă română (scris și citit) pentru elevii din rândul minorităților naționale se va desfășura în data de 10 mai.

Durata alocată rezolvării este de 30 de minute pentru fiecare test administrat elevilor de clasa a II-a. Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei.

Calendarul de evaluare a elevilor la finalul clasei a II-a:

    • 7 mai 2019: Limba română & limba maternă (scris)
    • 8 mai 2019: Limba română & limba maternă (citit)
    • 9 mai 2019: Matematică
    • 10 mai 2019: Limba română pentru minorităţile naționale (scris & citit)

Evaluarea Națională la clasa a IV-a va avea loc săptămâna viitoare (14-16 mai 2019), iar la clasa a VI-a în zilele de 22 și 23 mai 2019.

Informații despre EVALUAREA NAȚIONALĂ la clasa a IV-a și a VI-a și MODELE DE TESTE, găsiți AICI.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.