Subiectele și baremul la Matematică de la simularea Evaluării Naționale 2024 pentru elevii de clasa a VIII-a din județul Brăila, organizată în luna mai

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a VIII-a – Brăila. Simularea examenului de Evaluare Națională 2024 din județul Brăila a continuat marți, 14 mai, cu proba la Matematică. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

ISJ Brăila a organizat luni, 13 mai, și marți, 14 mai, simularea județeană a probelor scrise din cadrul examenului de Evaluare Națională 2024, fiind cea de-a doua simulare județeană din acest an școlar, după cea din luna ianuarie.

Subiecte și barem Matematică – simulare județeană Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – Brăila (mai 2024)

Examenul de Evaluare Națională 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.