O nouă simulare a examenului de Bacalaureat 2024 în județul Brăila. Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ BAC 2024, Brăila. Inspectoratul Școlar Județean Brăila organizează, în perioada 13-15 mai, simularea examenului de Bacalaureat 2024. Luni, elevii de clasa a XII-a au susținut proba scrisă la Limba și literatura română. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de ISJ Brăila.

Subiecte și bareme Limba și literatura română – simulare județeană BAC 2024, Brăila (mai 2024)

ISJ Brăila a organizat prima simulare județeană a probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2024 în luna ianuarie.

Examenul de Bacalaureat 2024 va începe pe 17 iunie cu probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Proba scrisă la Limba și literatura română va avea loc pe 1 iulie, proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, iar proba la alegere a profilului și specializării pe 4 iulie. Ultima probă scrisă este programată pe 5 iulie, la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate pe 8 iulie, iar rezultatele finale pe 12 iulie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.