Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a. Simularea probei de Matematică în județul Sibiu – subiectele și baremul de corectare

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2024, clasa a VIII-a – Sibiu. Elevii claselor a VIII-a din județul Sibiu au susținut marți, 14 mai, simularea probei de Matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională 2024. Subiectele primite de elevi și baremul de corectare au fost publicate de ISJ Sibiu.

Subiecte și barem Matematică – simulare județeană Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a – Sibiu (mai 2024)

ISJ Sibiu a organizat marți, 14 mai, simularea probei de Matematică din cadrul examenelor de Evaluare Națională și BAC 2024.

Examenul de Evaluare Națională 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a se va desfășura în perioada 25-28 iunie. Pe 25 iunie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 27 iunie proba la Matematică, iar pe 28 iunie proba la Limba şi literatura maternă pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Afişarea rezultatelor inițiale (înainte de contestaţii) este programată pentru data de 3 iulie, iar pe 9 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.