Calendarul examenelor de certificare pentru absolvenții liceelor vocaționale, actualizat. Probele de examen vor fi planificate în perioada 6 – 23 iunie

0

Ministerul Educaţiei a anunţat, miercuri, că a actualizat calendarul examenului de certificare a calificării absolvenţilor învăţământului liceal (filiera vocaţională). Potrivit ministerului, probele de examen vor fi planificate în perioada 6 – 23 iunie.

”Pentru a asigura desfășurarea activităților specifice de final de an școlar, a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial Ordinul nr. 4.340/2023 de modificare a ordinului ministrului educației nr. 4.433/2014 privind aprobarea Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de certificare a calificării absolvenților învățământului liceal, filiera vocațională, cu modificările și completările ulterioare.

Conform noilor prevederi, fiecare unitate de învățământ nominalizată ca centru de examen își va elabora propriul calendar de desfășurare a examenului de certificare, iar acesta va fi comunicat unităților de învățământ arondate.

Probele de examen vor fi planificate în perioada 6 – 23 iunie 2023.  Unitățile de învățământ vor comunica elevilor și părinților informații privind planificarea probelor de examen”, a transmis Ministerul Educației.

Citește și: Ministerul Educației: Situația școlară a elevilor de clasa a XII-a și a XIII-a se poate încheia până pe 9 iunie. Perioada de înscriere la BAC, prelungită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.