Ziua de 8 Martie, sărbătorită la grădiniță. Micuții din grupa mică și-au invitat mamele la „Tea Party” și la o prezentare de modă „în tandem”

0

O zi de neuitat pentru micuții din grupa ”Marinarii veseli”, de la Grădinița ”Steluțele Mării” din Constanța, care și-au sărbătorit mamele, de 8 Martie, într-un mod special. Au organizat o petrecere la un ceai, au defilat împreună pe covorul roșu în vestimentații etno, hip-hop, rock, boho-chic sau office și le-au provocat la karaoke. Educatoarea Tincuța Zlatcu povestește că micuții au fost extrem de încântați să participe la o paradă a modei, alături de mamele lor, în timp ce sărbătoritele spun că au fost ”surprinse în cel mai frumos mod posibil” de activitatea celor mici.

Marți, 7 martie, mamele celor 25 de copii din grupa mică au fost invitate la petrecerea dată de micuți la grădiniță, cu ocazia zilei de 8 Martie. A fost un ”Tea Party”, care a debutat cu o paradă a modei, în care fiecare mămică a prezentat, alături de copilul ei, un stil vestimentar.

”Mămicile au răspuns afirmativ provocării lansate de mine, acum aproximativ o lună, de a adopta unul dintre cele cinci stiluri vestimentare (office, boho-chic, hip-hop, etno și rock), chiar încântate de idee și nerăbdătoare să participe la eveniment. A fost o defilare pe podium încărcată profund emoțional, chiar și pentru mine, căci la final am defilat și eu, adoptând stilul boho-chic.

Copilașii au fost antrenați întreaga săptămână în activități pregătitoare întâlnirii noastre cu mămicile: am pregătit tort la grădiniță (cheesecake oreo) și un cadou deosebit – o sare de baie cu ceaiuri pentru relaxare, în care au pus mult suflet. S-au simțit minunat pe covorul roșu, chiar unul dintre ei a zis că <doar regii și reginele se plimbă pe covor roșu ca acesta>”, spune educatoarea Tincuța Zlatcu.

După defilare, a urmat ceaiul, mămicile au urmărit spectacolul oferit de micuți și au făcut karaoke. Un moment deosebit al petrecerii a fost acela de a-și recunoaște copiii, legate la ochi.

”Cel mai emoționant moment pentru mine a fost dintodeauna și va fi momentul când interpretăm cântecelul <Mama> al trupei Andantino. Este de o încărcătură emoțională extraordinară. Chiar dacă îl fac cu copiii de 15 ani, emoțiile sunt în fiecare an prezente și chiar îmi dau lacrimile. În plus, mă uit la mămici și toate sunt cu ochii plini de lacrimi, iar la finalul acestui cântec, copilașii își îmbrățișează mamele, spunându-le cât de mult le iubesc”, mărturisește educatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.