Evaluarea Națională 2023. Subiecte la Limba și literatura română – simulare județeană Bacău. Baremul de corectare

0

SIMULARE JUDEȚEANĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ 2023, Bacău. Elevii claselor a VIII-a din județul Bacău au susținut, luni, proba la Limba și literatura română din cadrul simulării județene a examenului de Evaluare Națională 2023. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Limba și literatura română – Simulare județeană Evaluarea Națională 2023, județul Bacău (februarie 2023)

Inspectoratul Școlar Județean Bacău organizează în zilele de luni, 13 februarie, și marți, 14 februarie, simularea Evaluării Naționale, la Limba și literatura română și Matematică.

În zilele de 15 și 16 februarie, va avea loc simularea județeană a probelor scrise ale examenului de Bacalaureat: miercuri la Limba și literatura română, iar joi la Matematică/Istorie.

Rezultatele obținute de elevi la simulările județene vor fi analizate la nivelul fiecărei unități
de învățământ în care s-au desfășurat testările, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. Notele de la simulare vor fi trecute în catalog numai dacă elevii vor solicita acest lucru.

Simularea la nivel național a examenului de Evaluare Națională 2023 va avea loc în perioada 20-22 martie. Examenul propriu-zis va începe în data de 19 iunie.

Citește și: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.