Daria, elevă la liceul din Florești, Cluj: „Ora de educație socială este mereu plăcută. Doamna profesoară ne-a fost și ne este aproape oricând”

0
Sursa foto: Facebook/ Liceul Teoretic "Dumitru Tăuțan" Florești

CEI MAI BUNI PROFESORI Elevii ne scriu în continuare despre profesorii lor. Astăzi, Daria-Cristiana Matiș, elevă în clasa a Vl-a C la Liceul Teoretic ”Dumitru Tăuțan” Florești, județul Cluj. Mesajul ei, așternut pe o foaie de hârtie, este despre profesoara de educație socială, Daciana-Maria Andreica.

”În opinia mea, cea mai bună profesoară de la școala unde studiez eu este profesoara de educație socială, care ne-a fost și învățătoare, ne-a fost și ne este aproape oricând, tot timpul vorbim deschis cu ea despre orice. Ora noastră este mereu plăcută, pe lângă lecția pe care o scriem și o discutăm, mai deschidem și subiecte amuzante și interesante care ar putea ține o veșnicie.

Am participat împreună la multe activități, câteva exemple sunt: <Porți verzi>, unde am cântat colinde, anul acesta am avut o scenetă de Crăciun.

Tot timpul este drăguță cu noi și ne iartă toate greșelile, încercăm să fim cuminți pentru a fi lăudați; asta o face fericită pe doamna profesoară, să știe că am păstrat toate lucrurile învățate de la ea.

Doamna profesoară este și va rămâne profesoara mea preferată.”

CEI MAI BUNI PROFESORI SparkNews.ro v-a lansat provocarea de a scrie despre cei mai buni profesori. Acei profesori care ne-au format, ne-au îndrumat și au rămas profesorii noștri de suflet. Acei profesori care îi fac pe elevi să vină cu drag la ore, care predau altfel, sunt în sala de clasă pentru ei, alături de ei și produc cu adevărat învățare. Toate articolele le găsiți AICI. Așteptăm să ne scrieți poveștile voastre la adresa de e-mail stiri@sparknews.ro sau într-un mesaj pe pagina de Facebook SparkNews.ro, trimițându-ne și câteva imagini, în măsura în care este posibil.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.