Eleva din Corbu care a obținut media 10 la BAC 2022, premiată. Mădălina Pîntea este acum studentă la Matematică

0

Singura elevă din Harghita care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2022, Mădălina Pîntea, absolventă a Liceului Tehnologic din comuna Corbu, a fost premiată luni, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, în cadrul unei eveniment festiv, relatează Agerpres.

”Nu cred că este important în ce școală înveți. Dacă există motivație și implicare, se poate învăța oriunde”, spunea Mădălina pentru SparkNews.ro, în vară, după examenul de Bacalaureat.

Acum, absolventa liceului din Corbu este studentă la Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii „Transilvania” Braşov, iar premiul, în valoare de 5.000 lei, i-a fost acordat de Ministerul Educaţiei și înmânat de inspectorul şcolar general. În cadrul evenimentului, Mădălina a spus că este recunoscătoare şi că i s-a confirmat, astfel, că după muncă vine şi răsplată.

„Mă bucură să ştiu că statul susţine elevii care reuşesc să obţină astfel de rezultate. Educaţia este importantă, iar aceste stimulente sunt un pas înainte. Le doresc colegilor mei să fie dornici de cunoaştere, iar în anii ce vor urma să auzim de cât mai multe performanţe”, a afirmat Mădălina Pîntea.

Sursa: Agerpres

La premiere a participat şi directoarea Liceului Tehnologic din Corbu, Mirela Laurenţiu, care i-a mulţumit Mădălinei că a făcut cunoscut numele instituţiei de învăţământ, obţinând un rezultat remarcabil.

„În anul şcolar trecut, Liceul Tehnologic Corbu atrage atenţia. Un absolvent, Mădălina Pîntea, şterge clişee, 10 la examenul maturităţii, obţinut de o elevă din mediul rural, liceu tehnologic. Munca este mereu răsplătită. Perseverenţa, implicarea, inteligenţa şi creativitatea s-au îmbinat în sufletul bun al unui copil cu mult bun simţ, respect şi bună creştere. Mulţumim că ai făcut posibil ca numele şcolii noastre să devină vizibil!”, a arătat Mirela Laurenţiu.

Citește și: Mesajul profesorilor pentru eleva din Corbu cu media 10 la BAC: „Ai devenit pentru noi un David Popovici!”. Alți opt candidați au obținut note de 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.