Întâlnire ministrul Educației – reprezentanții elevilor: Propunerile elevilor „vor fi analizate în procesul de finalizare a noilor legi ale educației”

0
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Educației - România

Ministrul Educației, Ligia Deca, a avut luni o întâlnire cu reprezentanții elevilor, temele abordate în cadrul discuțiilor fiind transportul gratuit al elevilor, sistemul de acordare a burselor și noul pachet de legi ale educației, informează Ministerul Educației.

Potrivit sursei citate, la întâlnirea cu ministrul Educației au participat Robert Avram – președintele Consiliului Național al Elevilor și Ariana Dudună  – președinta Asociației Elevilor din Constanța.

”Temele abordate au vizat: găsirea soluțiilor necesare pentru asigurarea transportului gratuit al elevilor, sistemul de acordare a burselor și noul pachet de legi ale educației. În perioada imediat următoare, propunerile făcute de elevii prezenți la discuție vor fi analizate în procesul de finalizare a noilor legi ale educației”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educației.

Ministerul mai precizează că, în cadrul discuțiilor, Ligia Deca i-a asigurat pe elevi că ”Ministerul Educației le va fi un partener loial și implicat de dialog”.

”Pentru a păstra un dialog constant cu elevii și pentru a se asigura că vocea lor contează, Ministerul Educației va organiza periodic întâlniri cu elevii reprezentanți din toată țara”, se mai precizează în comunicat.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.