Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea august – septembrie, înainte de contestații, au fost publicate

0

BACALAUREAT 2022, sesiunea a doua. Rezultatele obținute de candidați la examenul de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, au fost publicate. Contestațiile pot fi depuse astăzi în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic.

UPDATE Rezultatele (înainte de contestații) pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2022 au fost publicate la ora 12.00 pe bacalaureat.edu.ro. Notele obținute de candidați în fiecare județ/Capitală – AICI.

Candidații care depun contestații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5 (cinci), iar media finală ce trebuie obţinută pentru a încheia examenul cu succes este cel puţin 6 (şase).

Potrivit Ministerului Educației, aproape 35.000 de candidaţi s-au înscris în vederea susținerii examenului de Bacalaureat în sesiunea august – septembrie. Din totalul celor înscriși, 22.586 de candidați provin din promoţia anului 2022, iar 12.237 de candidați sunt din promoţiile anterioare.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.