BAC 2022, sesiunea august-septembrie. Subiectele și baremele la Geografie, Anatomie, Biologie, Logică, Fizică, Chimie, Informatică, Economie

0

BACALAUREAT 2022. Candidaţii la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au susținut, joi, proba la alegere a profilului şi specializării. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe subiecte.edu.ro.

Subiecte și bareme BAC 2022, sesiunea a doua – proba la alegere a profilului şi specializării

Subiecte și barem Geografie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Anatomie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Biologie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Logică, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Fizică, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Chimie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Informatică, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Economie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Psihologie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Sociologie, BAC 2022, sesiunea a doua

Subiecte și barem Filosofie, BAC 2022, sesiunea a doua

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, vineri va avea loc ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, la Limba şi literatura maternă, pentru candidaţii din partea minorităţilor naţionale.

Probele de evaluare a competențelor (lingvistice și digitale) sunt programate în intervalul 22 – 29 august (cu excepția zilelor de 27 și 28 august).

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 – 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5 (cinci), iar media finală ce trebuie obținută pentru a încheia examenul cu succes este cel puțin 6 (șase).

Potrivit Ministerului Educației, aproape 35.000 de candidaţi s-au înscris în vederea susținerii examenului de Bacalaureat în sesiunea august – septembrie. Din totalul celor înscriși, 22.586 de candidați provin din promoţia anului 2022, iar 12.237 de candidați sunt din promoţiile anterioare.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here