Broșura pentru admiterea la liceu în anul școlar 2022-2023, publicată pe site-urile inspectoratelor școlare județene/ISMB UPDATE

2

Broșura de admitere la liceu 2022 a fost publicată pe site-urile inspectoratelor școlare din toate județele și București. Ghidul conține informații utile elevilor, cum ar fi numărul de clase și de locuri în fiecare liceu/colegiu (filieră/profil, specializare), plus ultima medie de admitere de anul trecut.

Broșura pentru admiterea în învățământul liceal, profesional și dual în anul școlar 2022-2023, publicată pe site-urile inspectoratelor școlare:

Potrivit calendarului admiterii la liceu pentru anul școlar 2022-2023, repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a în licee va avea loc pe 14 iulie. Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginți, se va derula în perioada 4 – 11 iulie.

Citește și:

2 COMENTARII

  1. O broșură codificată greșit și fără codul județului și al instituției de învățământ;mulțumim că ați reușit să ne stresați din nou….Puteți face ceva corect și simplu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.