Subiectele la Matematică – Evaluarea Națională 2022, clasa a IV-a. Testele primite de elevi la a doua probă a evaluării

0
Foto: unsplash.com

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022, clasa a IV-a. Evaluarea națională la clasa a IV-a a continuat, miercuri, cu proba la matematică. Testele administrate elevilor au fost publicate pe subiecte.edu.ro

Teste Matematică – Evaluarea Națională 2022, clasa a IV-a

Miercuri, elevii minorităților naționale vor susține proba la limba maternă. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor Naţionale, testele de la EN se evaluează în cadrul unităţii de învăţământ, de către cadrele didactice din respectiva unitate. Fiecare test de la EN IV este evaluat de către două cadre didactice evaluatoare, dintre care unul este învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar de la clasă.

Rezultatele individuale obţinute la EN nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Aceste rezultate sunt valorificate la nivelul unităţii de învăţământ prin: a) elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde aceasta se impune; b) informarea elevilor şi a părinţilor/ reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

Calendarul Evaluării Naționale 2022, clasa a IV-a

  • Limba română — 17 mai 2022
  • Matematică — 18 mai 2022
  • Limba maternă — 19 mai 2022

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.